Over deze website - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Over deze website

De website www.wkof.nl, inclusief het webonderdeel Voedingenkankerinfo.nl, is eigendom van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Aansprakelijkheid

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds besteedt maximale zorg aan de informatie op deze website. Het betreft hier echter informatie die algemeen geldend is voor mensen in een vergelijkbare situatie en is geen persoonlijk medisch advies. Er is hier geen sprake van een behandelrelatie.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid en volledigheid van de getoonde informatie, noch voor het toepassen van de informatie op uw situatie. Dit zowel direct als indirect, in welke vorm dan ook. Aan de adviezen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het gebruik van deze informatie geschiedt voor risico van de gebruiker. Voor vragen over uw persoonlijke situatie dient u contact op te nemen met uw arts of di√ętist.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds heeft geen zeggenschap over die websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Vragen of toestemming verzoeken?

Neem gerust contact met ons op via 020 344 9595 of informatie@wkof.nl.


Lees hier meer over de volgende onderwerpen: