Schenk met belastingvoordeel - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Schenk met belastingvoordeel

Steun het Wereld Kanker Onderzoek Fonds door te schenken met belastingvoordeel. Zo steun je onze missie én krijg je een deel van je donatie terug.

Hoe werkt schenken met belastingvoordeel?

Schenken met belastingvoordeel is ook bekend als periodiek geven. Het werkt heel simpel: je legt je jaarlijkse donatie aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds voor 5 jaar of langer vast, zodat je dit kan aftrekken van de inkomstenbelasting.

Je kunt het deel van je donatie dat je terugkrijgt van de Belastingdienst zelf houden of toevoegen aan je donatie aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.


Hoeveel belastingvoordeel kan ik krijgen?

Het belastingvoordeel hangt af van je persoonlijk situatie. Met deze handige rekenhulp kun je jouw belastingvoordeel makkelijk berekenen.


Wat is het voordeel voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds?

Het voordeel voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is dat wij voor meerdere jaren op je steun kunnen rekenen. Zo kunnen wij onderzoek naar voeding, leefstijl en kanker beter plannen en financieren.


Schenk met belastingvoordeel in een paar stappen

  1. Kies jouw donatiebedrag per jaar. De rekenhulp kan hierbij handig zijn.
  2. Download het schenkingsformulier en de toelichting. Vul het formulier in.
  3. Stuur het ingevulde schenkingsformulier naar het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Gebruik aub onderstaand adres; een postzegel is niet nodig:

Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Antwoordnummer 11717
1000 RA  Amsterdam

Na enkele werkdagen ontvang je jouw exemplaar van de overeenkomst ondertekend terug, met de nodige informatie voor je administratie en belastingaangifte.


Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via 020 344 9595 of informatie@wkof.nl. Je kunt ook meer lezen op de website van de Belastingdienst.