Help mee als bedrijf - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Help mee als bedrijf

Als bedrijf kun je het Wereld Kanker Onderzoek Fonds helpen iedereen een kans te geven tegen kanker. Je steunt niet alleen het goede doel, maar ook een gezonde leefstijl op de werkvloer.

Als bedrijf meehelpen

Er zijn veel mogelijkheden om als bedrijf ons werk te steunen. Het maakt niet uit hoe groot je bedrijf is. Klein of groot, elke bijdrage aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een bijdrage aan een kans tegen kanker voor iedereen.

Word Bedrijfsvriend

Word Bedrijfsvriend van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds en draag op die manier bij aan onze missie. Zo steun je niet alleen het werk van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds, maar ook een gezonde werkplek. Als Bedrijfsvriend krijg je leuke en praktische voorlichtingsmaterialen voor op de werkvloer. Prachtig, want bijdragen aan een gezonde leefstijl is de beste investering.

Meer weten over de voordelen van Bedrijfsvriend zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Kom met collega’s in actie

Organiseer een feest, een diner of een bedrijfsuitje, spring op de racefiets en laat je sponsoren, stel een team samen van sportievelingen en doe mee aan een loopevenement, wandel de Nijmeegse Vierdaagse, beklim desnoods een berg: geld inzamelen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is leuk en nuttig!

Maak een actiepagina aan

Je kunt snel en makkelijk een actiepagina maken op onze speciale collectewebsite. Dat is handig om je actie te delen en op een veilige manier geld in te zamelen voor meer onderzoek en voorlichting.

Vragen?

Graag helpen wij je om van je actie een groot succes te maken. Neem contact met ons op.