Help met een nalatenschap

Een wereld zonder kanker. Kunt u zich dat voorstellen? Het is onze droom en ambitie. Elke dag werken wij daaraan. Een gift uit een nalatenschap is een bijzondere manier om hieraan bij te dragen.

Geef uit liefde voor morgen

Gedurende uw leven doet u er van alles aan om de wereld een stukje mooier te maken. Door na te laten aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds maakt u zich sterk voor een wereld zonder kanker, ook als u er niet meer bent. Het is geven uit liefde voor morgen.

Een belastingvrije gift

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en hoeft daarom geen erfbelasting te betalen over schenkingen uit nalatenschappen. Dit betekent dat 100% van uw gift uit een nalatenschap ten goede komt aan het werk van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Nalaten aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds

U kunt op twee manieren nalaten aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds:

  1. U kunt het Wereld Kanker Onderzoek Fonds aanwijzen als (mede)erfgenaam. In dit geval laat u een deel van uw nalatenschap aan ons na. Dat deel stelt u uiteraard zelf vast.
  2. Het is mogelijk om het Wereld Kanker Onderzoek Fonds met een legaat te steunen. Een legaat is een vast geldbedrag of een bepaald goed (bijvoorbeeld een muntenverzameling of schilderij) dat u aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds schenkt.

U stelt een testament samen met een notaris op. De notaris geeft persoonlijk advies en zorgt ervoor dat al uw wensen vastgelegd worden zoals u dat wilt. U leest meer hierover in onze gratis Gids over nalaten die u vrijblijvend kunt aanvragen.

Bestel nu gratis en vrijblijvend onze Gids over nalaten

In onze Gids over nalaten leest u meer over onze missie en doelen waarvoor uw steun, nu en later, van groot belang is. Ook vindt u hierin praktische informatie over nalaten en handige formulieren om uw nalatenschap overzichtelijk in kaart te brengen.


Vragen?

Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem contact met ons op via 020 344 9595 of nalaten@wkof.nl

U kunt ook een vrijblijvend persoonlijk gesprek aanvragen.