Recept - Wrap met zalm en avocado - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wrap met zalm en avocado

0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5 0 beoordeling(en)
Wraps met hüttenkäse, avocado en zalm

Een lunch vol gezonde vetten en eiwit

25 minuten

4 porties

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Ingrediënten

  • 400 gram Hüttenkäse
  • 4 volkoren wraps
  • 4 avocado’s
  • 100 gram gerookte zalm
  • 100 gram veldsla
  • Peper en zout naar smaak
  • 8 lange sprieten bieslook

CALORIEËN: 734

VET: 42,6 gram

VEZELS: 15,7 gram

EIWIT: 28,6 gram

KOOLHYDRATEN: 51 gram

Bereidingswijze

  1. Maak de avocado’s schoon. Leg op elke wrap 1 avocado en plet met een vork. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  2. Verdeel de hüttenkäse over de wraps. Verdeel ook de zalm en veldsla. Draai de wrap strak op en wikkel in folie. Leg 15 minuten in de koelkast.
  3. Houd de sprieten bieslook even in kokend water.
  4. Snijd of knip 8 stroken bakpapier. Haal de wraps uit de folie, snijd eenmaal schuin doormidden en vouw er bakpapier omheen. Bind daar de bieslook omheen.

Tip!

Snijd de wraps in meerdere plakken voor een lekker hapje op een feestje.


Kanker draag je niet alleen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je