Voor wie graag vegetarisch eet, is deze pasta ideaal!
25 minuten
4 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
350 gram volkoren spaghetti
1 rode ui
350 gram cherrytomaatjes
2 teentjes knoflook
400 gram tomatenblokjes uit blik
400 ml groentebouillon (van bouillonblokje)
1 bos basilicum
100 gram geraspte Parmezaanse kaas
CALORIEËN: 470
EIWIT: 5,3 gram
Bereidingswijze
Halveer de rode ui en snijd in ringen. Halveer de cherrytomaatjes. Pers de knoflook en scheur de basilicum in grove stukken.
Doe alle ingrediënten in een hapjespan (behalve de pasta en de kaas) en breng het geheel aan de kook.
Voeg vervolgens de pasta toe aan de saus en laat 15 minuten rustig pruttelen. Na een kwartier is de pasta mooi gaar.
Verdeel over 4 borden en maak af met de Parmezaanse kaas
Tip!
Maak extra om er meerdere dagen van te genieten. Tot drie dagen te bewaren in de koelkast.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je