Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
1 teen knoflook
5 bosuien
250 gram champignons
140 gram verse spinazie
150 gram tofu
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel roomboter
Witte wijnazijn
Peper en zout naar smaak
CALORIEËN: 125
EIWIT: 14,4 gram
Bereidingswijze
Snipper de bosui en pers de knoflook. Snijd de paddestoelen in kwarten en de tofu in kleine blokjes.
Verhit in een pan de boter en olijfolie en bak hier kort de champignons en knoflook in.
Voeg als laatste de bosui toe en haal dan de pan van het vuur.
Laat de pan afkoelen tot kamertemperatuur en vermeng dan met de rauwe spinazie en tofublokjes.
Breng naar wens op smaak met witte wijnazijn, peper en zout.
Tip!
Je kunt de tofu ook meebakken met de paddenstoelen voor een stevigere bite.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je