Een frisse smoothie vol van smaak die ook nog eens eiwitrijk is!
5 minuten
4 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
425 gram Griekse yoghurt
75 gram mango
75 gram perzik
125 gram frambozen
10 gram gembersiroop
CALORIEËN: 165
VET: 10,7 gram
VEZELS: 1,4 gram
EIWIT: 4 gram
KOOLHYDRATEN: 12,1 gram
Bereidingswijze
Snijd de mango en perzik in blokjes.
Mix 225 gram Griekse yoghurt met de mango en perzik in een blender tot een gladde mix.
Giet de mix in een aparte kom en zet dit in de koelkast.
Mix vervolgens de rest van de yoghurt met de frambozen en de gembersiroop tot een gladde mix.
Verdeel met een lepel beide vruchtenyoghurts laagje voor laagje in 4 glazen waardoor er verschillende kleurlagen ontstaan.
Tip!
Diepvriesfruit is goedkoper dan vers fruit maar even gezond, dus dat is slim besparen.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je