Recept - Sinaasappel-mangosap - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Sinaasappel-mangosap

0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5 0 beoordeling(en)
Kokos sinaasappelsap mango

Een tropische en verkoelende verfrissing

5 minuten

4 porties

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Ingrediënten

  • 2 verse mango’s of mangostukjes uit het vriesvak
  • 500 ml sinaasappelsap
  • 300 ml kokosmelk

CALORIEËN: 101

VET: 4,7 gram

VEZELS: 0,6 gram

EIWIT: 1,3 gram

KOOLHYDRATEN: 11 gram

Bereidingswijze

  1. Bij verse mango: snijd de mango’s doormidden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil en snijd in stukjes.
  2. Bij mangostukjes uit het vriesvak: laat deze ontdooien.
  3. Meng de kokosmelk, mango en sinaasappelsap in een blender en schenk uit in 4 glazen.

Tip!

Ook lekker als ijsje. Verdeel het sap in ijslollyvormen en vries het in.


Kanker draag je niet alleen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je