Een prima manier om wat extra vocht en zouten binnen te krijgen
10 minuten
4 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
1 liter water
Anderhalf bouillonblokje (rund)
25 gram noodles
5 velletjes gelatine
Bereidingswijze
Kook de noodles beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel deze over 2 soepkommen.
Week de gelatine in een kommetje water totdat deze zacht wordt.
Breng ondertussen water aan de kook en los de bouillonblokjes hierin op.
Voeg de geweekte gelatine toe aan de soep totdat deze helemaal is opgelost.
Schenk de bouillon bij de noodles in de soepkommen en serveer.
Tip!
Een klein kopje bouillon kan soms de eetlust een beetje opwekken. Eet de soep een uurtje voor het hoofdgerecht, niet direct ervoor.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je