Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
1 beoordeling(en)
Laden...
Ingrediënten
1 liter water
500 gram groene kool
300 ml kookroom
2 eieren
Tweeënhalf bouillonblokje, verkruimeld
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
CALORIEËN: 124
EIWIT: 4,0 gram
Bereidingswijze
Snijd de groene kool in repen.
Snijd de knoflook fijn en fruit deze vervolgens licht aan in de olijfolie.
Blus de knoflook af met het water en voeg de bouillonpoeder toe.
Voeg de kool toe en laat het geheel 10 minuten koken.
Voeg de kookroom toe en haal de soep van het vuur. Klop ondertussen de eieren los.
Wanneer de soep iets is afgekoeld kunnen de eieren rustig toegevoegd worden. Roer constant zodat de eieren niet gaan klonteren.
Serveer de soep warm.
Tip!
Geen fan van groene kool? Deze soep kan met allerlei verschillende soorten groenten gemaakt worden.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je