Dit gerecht zit boordevol eiwitten en omega 3 vetzuren
10 minuten
4 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
20 gram boter
8 sneetjes volkorenbrood
8 eieren
120 ml halfvolle melk
200 gram gerookte zalm, in kleine stukjes
10 gram bieslook, gesneden
Peper en zout naar smaak
CALORIEËN: 433
VET: 19,8 gram
VEZELS: 5,7 gram
EIWIT: 31,6 gram
KOOLHYDRATEN: 29,8 gram
Bereidingswijze
Maak toast van het brood en snijd de sneetjes schuin door.
Klop de eieren met de melk door elkaar.
Smelt de boter in een koekenpan en bak al roerend met een houten lepel het eimengsel op een laag vuur.
Roer de gerookte zalm en gesneden bieslook erdoorheen.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Tip!
Ook lekker met verse dille.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je