Recept - Roerei met gerookte zalm - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Roerei met gerookte zalm

0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5 0 beoordeling(en)
Vier stukken toast met roerei in het midden

Dit gerecht zit boordevol eiwitten en omega 3 vetzuren

10 minuten

4 porties

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Ingrediënten

  • 20 gram boter
  • 8 sneetjes volkorenbrood
  • 8 eieren
  • 120 ml halfvolle melk
  • 200 gram gerookte zalm, in kleine stukjes
  • 10 gram bieslook, gesneden
  • Peper en zout naar smaak

CALORIEËN: 433

VET: 19,8 gram

VEZELS: 5,7 gram

EIWIT: 31,6 gram

KOOLHYDRATEN: 29,8 gram

Bereidingswijze

  1. Maak toast van het brood en snijd de sneetjes schuin door.
  2. Klop de eieren met de melk door elkaar.
  3. Smelt de boter in een koekenpan en bak al roerend met een houten lepel het eimengsel op een laag vuur.
  4. Roer de gerookte zalm en gesneden bieslook erdoorheen.
  5. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Tip!

Ook lekker met verse dille.


Kanker draag je niet alleen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je