Heerlijke licht krokante wraps met frisse yoghurtdip
20 minuten
4 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
4 volkoren of meergranen wraps
1 rode ui
50 gram zwarte olijven
50 gram verse spinazie
Een halve aubergine
Een halve courgette
100 gram fetakaas
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel peterselie, fijngehakt
1 teen knoflook
5 eetlepels Griekse yoghurt
CALORIEËN: 346
VET: 21,1 gram
VEZELS: 1,4 gram
EIWIT: 10,7 gram
KOOLHYDRATEN: 5,5 gram
Bereidingswijze
Pers de knoflook en meng samen met de Griekse yoghurt en de fijngehakte peterselie.
Snijd de ui, olijven, aubergine en courgette in blokjes en voeg alles bij elkaar in een kom.
Bak vervolgens alles aan in een pan.
Doe een beetje olijfolie in een bakpan en leg de wrap er in. Verdeel een beetje spinazie en groentemengsel over de wrap en verkruimel wat feta erover.
Vouw de quesadilla dicht en bak aan 2 zijdes.
Snijd vervolgens de quesadilla schuin door en serveer met de yoghurtdip.
Tip!
Ook lekker als hoofdgerecht. Serveer dan 2 quesadilla’s per persoon.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je