Recept - Pittige korianderdip - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Pittige korianderdip

0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5 0 beoordeling(en)
frisse kikkererwtendip

Romig smeersel met pit voor op brood of op een cracker

10 minuten

4 porties

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Ingrediënten

  • 160 gram koriander, grof geplukt
  • 1 teen knoflook, gepeld
  • Een halve rode peper, zonder pitjes
  • 50 gram ongezouten cashewnoten
  • 30 gram pecorino kaas
  • Sap van een halve citroen
  • 3 eetlepels arachideolie

CALORIEËN: 194

VET: 16,4 gram

VEZELS: 1,8 gram

EIWIT: 6 gram

KOOLHYDRATEN: 4,7 gram

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten in een keukenmachine tot een grof mengsel.
  2. Serveer er brood of crackers bij.

Tip!

De korianderdip is maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.


Kanker draag je niet alleen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je