Romig smeersel met pit voor op brood of op een cracker
10 minuten
4 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
160 gram koriander, grof geplukt
1 teen knoflook, gepeld
Een halve rode peper, zonder pitjes
50 gram ongezouten cashewnoten
30 gram pecorino kaas
Sap van een halve citroen
3 eetlepels arachideolie
CALORIEËN: 194
VET: 16,4 gram
VEZELS: 1,8 gram
EIWIT: 6 gram
KOOLHYDRATEN: 4,7 gram
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten in een keukenmachine tot een grof mengsel.
Serveer er brood of crackers bij.
Tip!
De korianderdip is maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je