Vol met groenten en heerlijk romig door de geitenkaas
25 minuten
2 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
200 gram volkorenpasta
100 gram zachte geitenkaas
500 gram broccoli, in roosjes
150 gram geroosterde paprika, in stukjes
2 teentjes knoflook, geperst
2 eetlepels olijfolie
100 ml water
Peper en zout
CALORIEËN: 687
VET: 28,5 gram
VEZELS: 15,7 gram
EIWIT: 30,4 gram
KOOLHYDRATEN: 69,3 gram
Bereidingswijze
Kook de volkorenpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook. Voeg de broccoli en het water toe aan de pan en stoof de broccoli knapperig gaar in zo’n 5-6 minuten.
Doe de geroosterde paprika bij de broccoli, bak deze kort mee en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de volkorenpasta met de groenten en garneer met de zachte geitenkaas.
Tip!
Geef de pasta een bite door pompoenpitten toe te voegen.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je