Recept - Kokos-rijstepap met vers fruit - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Kokos-rijstepap met vers fruit

0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5 0 beoordeling(en)
Kom rijstepap met vers fruit

Varieer met verschillende soorten fruit voor een heerlijk ontbijt

15 minuten

4 porties

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Ingrediënten

  • 500 gram risottorijst
  • 100 gram rozijnen
  • 1 liter kokosmelk
  • 3 theelepels kaneelpoeder
  • Een halve theelepel vanillesuiker
  • 3 eetlepels honing
  • 125 gram zacht fruit naar keuze

CALORIEËN: 722

EIWIT: 4,9 gram

Bereidingswijze

  1. Doe de risottorijst, rozijnen, kokosmelk, vanille en kaneel in een steelpan en breng aan de kook.
  2. Laat het mengsel op een laag vuur onder af en toe roeren gaar worden.
  3. Verdeel de rijstepap over 4 bakjes en serveer met honing en vers fruit.

Tip!

Geen liefhebber van kokosmelk? Dit recept kun je ook prima met gewone melk maken.


Kanker draag je niet alleen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je