Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
150 gram mango, uit de diepvries
150 gram ananas, vers of uit de diepvries
1 flinke scheut kokosmelk
2 eetlepels Griekse yoghurt
15 gram walnoten, gehakt
2 eetlepels gedroogde abrikozen, gesneden
1 eetlepel geraspte kokos
CALORIEËN: 278
VET: 14,5 gram
VEZELS: 5,8 gram
EIWIT: 4,7 gram
KOOLHYDRATEN: 30,5 gram
Bereidingswijze
Mix de bevroren mango en de ananas samen met de kokosmelk in een keukenmachine of met een staafmixer tot een gladde massa. Houd een klein beetje fruit apart ter garnering.
Schep de Griekse yoghurt door het kokos-fruitmengsel.
Garneer met de walnoten, gedroogde abrikozen, kokosrasp en de overgebleven mango en ananas.
Tip!
Ook erg lekker als toetje!
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je