De bessen, walnoten en kokos in de yoghurt zijn een heerlijke match
15 minuten
4 porties
Recept van: | Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van: | Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
320 gram Griekse yoghurt
75 gram slagroom
60 gram suiker
80 gram blauwe bessen
46 gram kokosrasp
40 gram walnoten, in grove stukken
27 gram honing
CALORIEËN: 362
VET: 24,6 gram
VEZELS: 1,3 gram
EIWIT: 5,3 gram
KOOLHYDRATEN: 26,8 gram
Bereidingswijze
Klop de slagroom met suiker tot yoghurtdikte.
Roer de slagroom door de Griekse yoghurt en schep dit in 4 kommetjes of glazen.
Garneer met bosbessen, kokosrasp en walnoten.
Maak af door er honing overheen te druipen.
Tip!
Vervang de bessen eens met aardbeien of ander zomerfruit.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je