Recept - Granenpap met peer - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Granenpap met peer

0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5 0 beoordeling(en)
Kom pap met peer en zonnebloempitten

Een ontbijt om heerlijk mee op te warmen

15 minuten

2 porties

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Ingrediënten

  • 30 gram boter
  • 2 eetlepels rietsuiker
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 2 handperen, geschild en in partjes
  • 500 ml volle melk
  • 70 gram ‘7 granenontbijt’
  • 50 gram zonnebloempitten

CALORIEËN: 703

VET: 35,9 gram

VEZELS: 8,2 gram

EIWIT: 17,7 gram

KOOLHYDRATEN: 73,8 gram

Bereidingswijze

  1. Verhit de boter in een koekenpan.
  2. Bak de peren kort.
  3. Voeg de suiker, 2 eetlepels water en kaneel toe, roer om en bak nog 2 minuten.
  4. Verwarm de melk en roer de granen erdoor en bereidt volgens de aanwijzing op de verpakking.
  5. Giet de pap in 2 kommen.
  6. Verdeel de peren over de kommen en bestrooi met zonnebloempitten.

Tip!

Ook lekker met stukjes appel.


Kanker draag je niet alleen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je