Geroosterde roseval aardappels maak je gemakkelijk zelf
30 minuten
4 porties
Recept van: | Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van: | Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
450 gram roseval aardappels met schil
1 teen knoflook, fijngehakt
1 tak tijmblad, fijngehakt
1 tak rozemarijnblad, fijngehakt
Peper en zout naar smaak
Olijfolie
120 gram gerookte feta
CALORIEËN: 204
VET: 9,1 gram
VEZELS: 2,3 gram
EIWIT: 7,3 gram
KOOLHYDRATEN: 22,1 gram
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de aardappelen met schil in hapklare stukken vermeng in een kom met knoflook, gehakte kruiden, peper, zout en olijfolie.
Leg ze uit op de bakplaat en rooster in de oven tot ze goudbruin zijn.
Brokkel de gerookte fetakaas.
Serveer de aardappelen in een schaal en strooi de gebrokkelde feta erover.
Tip!
Serveer met je favoriete groenten en vlees/vis of vleesvervanger.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je