Een verrassende combinatie van de zoete perzik en de hartige hüttenkäse
10 minuten
4 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
4 sneetjes maisbrood
250 gram hüttenkäse
1 eetlepel gedroogde tijm
1 bakje tuinkers
2 eetlepels honing
2 eetlepels olijfolie
4 perziken
Snufje peper en zout
CALORIEËN: 278
VET: 8,9 gram
VEZELS: 4 gram
EIWIT: 12,1 gram
KOOLHYDRATEN: 33,7 gram
Bereidingswijze
Besmeer de sneetjes maisbrood met olijfolie en rooster ze in een koekenpan totdat ze krokant zijn.
Snijd de perziken in dunne partjes en grill ze in de grillpan totdat ze grillstrepen hebben.
Roer de tijm, peper en zout door de hüttenkäse en besmeer de sneetjes maisbrood.
Leg vervolgens de plakjes perzik erop en maak af met de honing en de tuinkers.
Tip!
Maak het broodje af door rucola toe te voegen.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je