Recept - Gegrilde perzik met hüttenkäse - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Gegrilde perzik met hüttenkäse

0 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 50 stemmen, gemiddeld: 0,00 van de 5 0 beoordeling(en)
Gegrilde perzik met Hüttenkäse en maïsbrood

Een verrassende combinatie van de zoete perzik en de hartige hüttenkäse

10 minuten

4 porties

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Logo Hutten

Recept van: Hutten | Cateringbedrijf in de zorg

Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.

Test lintjeSpeciaal recept bij kanker

 

Ingrediënten

  • 4 sneetjes maisbrood
  • 250 gram hüttenkäse
  • 1 eetlepel gedroogde tijm
  • 1 bakje tuinkers
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 perziken
  • Snufje peper en zout

CALORIEËN: 103

EIWIT: 4,8 gram

Bereidingswijze

  1. Besmeer de sneetjes maisbrood met olijfolie en rooster ze in een koekenpan totdat ze krokant zijn.
  2. Snijd de perziken in dunne partjes en grill ze in de grillpan totdat ze grillstrepen hebben.
  3. Roer de tijm, peper en zout door de hüttenkäse en besmeer de sneetjes maisbrood.
  4. Leg vervolgens de plakjes perzik erop en maak af met de honing en de tuinkers.

Tip!

Maak het broodje af door rucola toe te voegen.


Kanker draag je niet alleen

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je