Dankzij de tabasco krijgt dit koude soepje toch een beetje hitte
10 minuten
2 porties
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
1 teentje knoflook, geperst
Een derde komkommer, in blokjes
Een derde rode paprika, in blokjes
2 theelepels Worcestersaus
1 theelepel Tabasco
200 gram tomaat, in blokjes
1 sjalotje, gesnipperd
1 velletje gelatine
CALORIEËN: 50
EIWIT: 2,4 gram
Bereidingswijze
Leg het velletje gelatine in wat water om te laten weken.
Meng alles met een blender of staafmixer tot de gewenste dikte (eventueel met een beetje water). Voeg naar smaak zout, peper of extra tabasco toe.
Verwarm een klein gedeelte van de gazpacho in een pannetje. Voeg de gelatine toe en laat het helemaal oplossen.
Doe alles terug in de blender en meng alles nog een keer goed.
Serveer de soep koud.
Tip!
Liever een hartige smoothie? Voeg 100 ml yoghurt toe en u heeft een heerlijk pittig drankje.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je