Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Recept van:
Hutten
| Cateringbedrijf in de zorg
Hutten is een cateringbedrijf die zich richt op onderscheidende voedingsconcepten in de zorg. Hutten werkt onder andere met ziekenhuizen en revalidatiecentra. Voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ontwikkelt Hutten speciale recepten voor het leven met kanker.
Speciaal recept bij kanker
Deel
Beoordeel
Print
Share
Rate
Laden...
Ingrediënten
4 bospenen
1 rode paprika
1 gele paprika
1 komkommer
4 grote rozen bloemkool
Peper en zout naar smaak
50 gram peterselie
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel aceto balsamico
1 eetlepel honing
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel water
1 eetlepel grove Zaanse mosterd
CALORIEËN: 139
VET: 8,5 gram
VEZELS: 4 gram
EIWIT: 2,6 gram
KOOLHYDRATEN: 10,8 gram
Bereidingswijze
Schil de bospenen en snijd in kleine schijfjes.
Snijd de paprika’s in kleine blokjes.
Snijd de komkommer over de lengte doormidden. Snijd nogmaals over de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer in plakjes.
Snijd de bloemkool in hele kleine roosjes.
Meng de olijfolie, peterselie, aceto balsamico, honing, citroensap, water en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Meng alle groenten door elkaar, schep ze in een mooie kom en besprenkel ruim met de dressing.
Tip!
Ook lekker om te serveren bij een barbecue als bijgerecht.
Kanker draag je niet alleen
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is er hier voor je