Actie voor donateurs - WILDLANDS - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

WILDLANDS

Ga mee op wereldreis in één dag, nu met een mooie korting speciaal voor jou!

Wildlands logo op afbeelding van olifanten

Ga je mee op reis?

Ga op ontdekkingstocht in de wereld van de dieren. Neem de tijd en spot kleurrijke vogels en bijzondere reptielen. Kijk omhoog en zie vari’s en maki’s in de boomtoppen en laat je leiden door de geluiden van het grootste overdekte regenwoud van de wereld. Of klauter via touwbruggen omhoog en sta oog in oog met de withandgibbons.

In WILDLANDS beleef je de natuur op allerlei manieren. Maak een rit in de safaritruck en zie savannedieren van wel héél dichtbij, vaar over de Rimbula River vlak langs zwemmende olifanten. En leef je uit in Animazia, het overdekte XL-speelparadijs.

Geniet van alle jonge dieren en sta stil bij de schoonheid van de natuur. Kom tot rust in de Vlindertempel en verwonder je over honderden exotische vlinders. Maak er samen met vrienden en familie een onvergetelijk dagje uit van.


De speciale actie voor jou

Als donateur van het Wereld kanker Onderzoek Fonds bezoek je WILDLANDS met 25% korting per persoon! Een WILDLANDS-entreeticket kost dan nog maar €22,50 per persoon. Koop maximaal 5 entreetickets en ga op avontuur.

De actie is geldig vanaf 1 mei tot en met 28 november 2024.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de actiepagina op de website van WILDLANDS.
  2. Vul jouw donateursnummer als actiecode in en klik op de knop ‘Verzilveren’.
  3. Kies je bezoekdatum en koop je tickets direct met korting.

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds kiest haar bedrijfsvrienden met veel zorgvuldigheid. Voor de door derden aangeboden producten en diensten kan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds niet aansprakelijk gesteld worden. Eventuele klachten of verzoeken over de aangeboden producten en diensten dienen direct gecommuniceerd te worden aan de aanbieders van deze producten en/of diensten.