Schenk met Belastingvoordeel

Met Schenken met Belastingvoordeel steun je ons werk nog meer voor hetzelfde geld

Wist je dat je het werk van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds eenvoudig met een hoger bedrag kunt steunen zonder dat het je meer kost? Door te doneren via Schenken met Belastingvoordeel kun je – afhankelijk van je leeftijd en inkomen – je gift kosteloos verhogen met 30 tot 50%. Zo draag je nog meer bij aan de preventie van kanker, voor hetzelfde geld. Regel dit nu eenvoudig.

Helder en gemakkelijk

Een gift is volledig aftrekbaar van de belasting wanneer je het Wereld Kanker Onderzoek Fonds 5 jaar of langer wilt steunen. Tel je het belastingvoordeel op bij je oorspronkelijke gift, dan kun je het Wereld Kanker Onderzoek Fonds met een hoger bedrag steunen, zonder dat het je meer kost. Bovendien is hiervoor geen notaris meer nodig, omdat je de schenking via een overeenkomst direct met het Wereld Kanker Onderzoek Fonds kan regelen.

Hoe werkt het?


Schenken met Belastingvoordeel werkt als volgt:

Het belastingvoordeel is afhankelijk van je leeftijd en inkomen

Het belastingvoordeel is afhankelijk van je leeftijd en inkomen. 
In dit voorbeeld is uitgegaan van een schenker van 65 jaar of jonger met een jaarinkomen tussen € 33.364 en € 56.531. Deze persoon geeft met een belastingvoordeel voor hetzelfde geld meer. Een schenking van € 258 kost dan € 150.

Jouw schenking met belastingvoordeel

Wil jij het werk van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds steunen door Schenken met Belastingvoordeel? Je regelt dit eenvoudig en direct. Je kunt de benodigde formulieren gemakkelijk downloaden en digitaal invullen. Op deze manier vul je de overeenkomst in één keer direct in tweevoud in. Eén voor jou en één voor ons. Bij het invullen van de formulieren kun je ook gebruik maken van de toelichting. Ontvang je de formulieren liever per post? Neem dan contact met ons op. 

Meer weten? 

Heb je vragen of wil je de overeenkomst Schenken met Belastingvoordeel ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-344 9595 (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur) of via e-mailadres informatie@wkof.nl.

Handige informatie

Het RSIN/fiscaal nummer van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is: 805539979.