Help mee als bedrijf

Een wereld zonder kanker, daar kun je als bedrijf ook aan bijdragen

Er zijn veel mogelijkheden om als bedrijf ons werk te steunen. Het maakt niet uit hoe groot het bedrijf is. Klein of groot, elke bijdrage aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een bijdrage aan een toekomst met minder kanker.

Kom in actie samen met collega’s

Organiseer een feest, een diner of een bedrijfsuitje, spring op de racefiets en laat je sponsoren, stel een team samen van snelle lopers en doe mee aan een loopevenement, wandel de Nijmeegse Vierdaagse, beklim desnoods een berg: geld inzamelen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is leuk! Vooral als je het samen doet, én als je weet dat je het niet alleen voor jezelf doet, maar voor een mooi doel: een wereld waarin minder mensen worden getroffen door kanker.

Je eigen actiepagina

Op onze actiewebsite www.inactietegenkanker.nl maak je gemakkelijk een eigen actiepagina aan. Deel je actie met collega’s, vrienden, familie en kennissen via e-mail en social media, en zorg dat jouw actie veel aandacht krijgt. Op je pagina kan iedereen een bedrag naar keuze sponsoren. Zo kun je geld ophalen en je sponsors op de hoogte houden van je actie of evenement.

Wil je meer weten?

Wij van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via 020 344 95 95 of inactietegenkanker@wkof.nl. Samen bundelen we de krachten en versterken we elkaar!