Jaarverslag

Elk jaar brengen wij een uitgebreid jaarverslag uit waarin we je informeren over onze activiteiten, inkomsten, bestedingen, resultaten en toekomstplannen. Hierin lees je ook over de impact van ons werk. Samen is er zoveel te bereiken.

In het nieuwste jaarverslag lees je over hoe we te werk zijn gegaan en wat we hebben bereikt in 2018.

2018 was het jaar van een ongekende wetenschappelijke prestatie. Na ruim 10 jaar onderzoek hebben we de resultaten van het grootste onderzoek ooit naar voeding, leefstijl en kanker bekendgemaakt in ons derde expertrapport. Ook hebben we onze aanbevelingen voor het verkleinen van de kans op kanker vernieuwd. Het zijn de gezondheidsadviezen waar kankerexperts wereldwijd het meest op vertrouwen.

Hartelijk dank aan al onze donateurs die samen met ons dit belangrijke werk mogelijk maken. De mooie mijlpalen die we bereiken hebben we aan jouw steun te danken.

Het jaarverslag 2018
Download ons nieuwste jaarverslag, het jaarverslag 2018. Ontvang je liever een papieren exemplaar? Of heb je interesse in een vorige jaarverslag? Stuur dan een e-mail naar informatie@wkof.nl of bel ons op 020 344 9595. Deel vooral je feedback met ons.