Jaarverslag

Elk jaar brengen wij een uitgebreid jaarverslag uit waarin we op transparante wijze verantwoording afleggen over onze activiteiten, inkomsten, bestedingen en de grote impact van ons werk.

Iedereen verdient een kans tegen kanker

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds wil iedereen een kans geven tegen kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl mensen minder kans hebben op kanker, en dat bij kanker mensen meer kans krijgen op overleving en een goede kwaliteit van leven.

Dankzij jouw steun hebben wij in 2021 weer veel kunnen bereiken. Of het nu om €1, €10, €1.000 of €100.000 gaat, elke gift is van enorme waarde en maakt onderzoek en voorlichting mogelijk. Wij danken iedereen dan ook hartelijk voor de bijdrage aan dit belangrijke werk.

In ons nieuwste jaarverslag lees je alles wat je moet weten over de missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Het is een genoegen om je over ons werk te mogen vertellen. Hartelijk dank voor jouw vertrouwen en steun.

Download of vraag ons jaarverslag 2021 aan

Download het jaarverslag 2021. Ontvang je liever een papieren exemplaar? Stuur dan een e-mail naar informatie@wkof.nl of bel ons op 020 344 9595.