Brochures

Ontdek onze informatieve brochures met tips en adviezen hoe je door gezond te eten en te leven je risico op kanker kunt verlagen.

Brochures voor kankerpreventie

Hoe-verklein-ik-mijn-kans

Hoe verklein ik mijn kans op kanker?

Volg de kleuren en ontdek wat je wel en beter niet kunt doen voor een lager risico op kanker. De brochure bevat de meest complete informatie over onze tien aanbevelingen voor het verkleinen van de kans op kanker.

 
 
Brohure_Hoe-verklein-ik-mijn-kans-op-kanker_Volg-de-kleuren_150x212.jpg

Hoe verklein ik mijn kans op kanker? Volg de kleuren!

Samenvatting van de brochure Hoe verklein ik mijn kans op kanker. Met korte en duidelijke informatie over wat je wel en beter niet kunt doen voor een lager risico op kanker.

 

 

Brohure_Hoe-verklein-ik-mijn-kans-op-kanker_Volg-de-kleuren_150x212.jpg

Gezond afvallen  

In deze brochure lees je hoe je op een gezonde manier kunt afvallen. Wij delen de beste tips en adviezen zodat het jou ook lukt!

Brohure_Hoe-verklein-ik-mijn-kans-op-kanker_Volg-de-kleuren_150x212.jpg

De voordelen van vezels  

Lees in deze brochure waarom vezels belangrijk zijn voor de darmgezondheid en de preventie van kanker. We geven veel praktische tips, een voorbeeld van een vezelrijk dagmenu en recepten om zelf aan de slag te gaan om van alle voordelen van vezels te genieten.

Brochures voor tijdens en na kanker

Na-Kanker_150x212.jpg

Folder voorlichtingsprogramma 'Over leven met kanker'

Lees in deze folder meer over ons voorlichtingsprogramma 'Over leven met kanker'.

Na-Kanker_150x212.jpg

Tijdens kanker. Goed eten en omgaan met klachten

Lees in deze brochure over veelvoorkomende klachten bij kanker, waarbij voeding een rol kan spelen. We geven tips die kunnen helpen bij het verminderen van de klachten of die je kunnen helpen beter met de klachten om te gaan

 

Na-Kanker_150x212.jpg

Na kanker. Aan de slag met gezonde voeding en leefstijl

Lees in deze brochure hoe de aanbevelingen voor het verkleinen van de kans op kanker van toepassing zijn na de behandeling van kanker. Bevat ook praktisch advies voor veelvoorkomende klachten.

 
 
 
Cover darmkanker.jpg

Voeding, leefstijl en darmkanker

Lees onze beste adviezen uit onderzoek voor minder kans op darmkanker. Ook lees je in deze folder wat voeding en leefstijl kunnen betekenen na de diagnose darmkanker.

 
 

Na-Kanker_150x212.jpg

Bewegen & trainen bij kanker

In deze brochure lees je hoe je na de diagnose kanker zelf met beweging aan de slag kunt, om zo fit mogelijk te blijven. Je leest waarom bewegen belangrijk is vóór, tijdens en na de behandeling van kanker.

Overige brochures

Gids over nalaten

Gids over nalaten

Een gift uit een nalatenschap is een bijzondere manier om bij te dragen aan een mooie toekomst met minder kanker. In deze gids leest u meer over onze missie en doelen. De gids bevat tevens praktische informatie over nalaten en handige formulieren om je nalatenschap voor jezelf overzichtelijk in kaart te brengen.