Brochures

Ontdek onze informatieve brochures met tips en adviezen hoe je door gezond te eten en te leven je risico op kanker kunt verlagen.

Hoe-verklein-ik-mijn-kans

Hoe verklein ik mijn kans op kanker?

Volg de kleuren en ontdek wat je wel en beter niet kunt doen voor een lager risico op kanker. De brochure bevat de meest complete informatie over onze tien aanbevelingen voor het verkleinen van de kans op kanker.

 
 
Brohure_Hoe-verklein-ik-mijn-kans-op-kanker_Volg-de-kleuren_150x212.jpg

Hoe verklein ik mijn kans op kanker? Volg de kleuren!

Samenvatting van de brochure Hoe verklein ik mijn kans op kanker. Met korte en duidelijke informatie over wat je wel en beter niet kunt doen voor een lager risico op kanker.

 
 
Na-Kanker_150x212.jpg

Na kanker. Aan de slag met gezonde voeding en leefstijl

Lees in deze brochure hoe de aanbevelingen voor het verkleinen van de kans op kanker van toepassing zijn na de behandeling van kanker. Bevat ook praktisch advies voor veelvoorkomende klachten.

 
 
Cover darmkanker.jpg

Voeding, leefstijl en darmkanker

Lees onze beste adviezen uit onderzoek voor minder kans op darmkanker. Ook lees je in deze folder wat voeding en leefstijl kunnen betekenen na de diagnose darmkanker.

 
 

Nalaten aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Gids over nalaten

Gids over nalaten

Een gift uit een nalatenschap is een bijzondere manier om bij te dragen aan een mooie toekomst met minder kanker. In deze gids leest u meer over onze missie en doelen. De gids bevat tevens praktische informatie over nalaten en handige formulieren om je nalatenschap voor jezelf overzichtelijk in kaart te brengen.