Experts in smaak - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Experts in smaak

Verandering van smaak bij kanker is een veelvoorkomend probleem. Experts slaan de handen ineen om hier iets aan te doen. Want smaak is belangrijk om goed te eten en om hiervan te genieten.

 

DI√čTIST- SPECIALIST ONCOLOGIE

De ervaring van Kelly

Kelly Silverio Alonso-Duin helpt mensen met smaakveranderingen bij kanker. Zij heeft samen met het Wereld Kanker Onderzoek Fonds het Smaak Kompas ontwikkeld.

Lees meer

ONDERZOEKER

Dr. ir. Irene IJpma

Irene vertelt over haar werk rondom smaak en smaakproblemen bij kanker.

 

Lees het interview

KOK

Ramon Kinneging

Ramon vertelt over smaaksturing in het Amsterdam UMC.

 

Lees het interview

KOK

Maurice Saive

Maurice vertelt dat het belangrijk is om samen te werken aan smaaksturing.

Lees zijn verhaal

KOK

Linda Schreefel

Linda vertelt hoe zij smaaksturing toepast in haar werk in het Emma Kinderziekenhuis van Amsterdam UMC.

 

Lees het interview

KOK

Bauke Dooper

Bauke vertelt dat smaakveranderingen heel persoonlijk zijn, en dat je moet onderzoeken wat jou wel smaakt.

Lees zijn verhaal

KOK

Eric-Jan Wissink

Eric-Jan – ook bekend als ‘de Smaakman’ – vertelt hoe je geur, prikkeling en smaak aan het eten kunt toevoegen.

Lees meer