Sulaine Roos

Medewerker Service Desk

Met een gemotiveerd team van betrokken mensen werken wij aan een wereld zonder kanker. Maak kennis met Sulaine.

Sulaine Roos

"Het is nooit te laat om te beginnen met een gezonde leefstijl!"

Hoe werk jij elke dag aan een wereld zonder kanker?
Bij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ben ik werkzaam als Medewerker Service Desk. Ik beantwoord vragen van onze donateurs. Grote kans dat je mij aan de telefoon krijgt wanneer je ons belt. Ook zorg ik dat alle verzoeken van onze relaties goed verwerkt worden. 

Waarom werk je graag bij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds? 
Ik vind het mooi dat het Wereld Kanker Onderzoek Fonds alle kennis over voeding, leefstijl en kanker bundelt. Op mijn manier help ik mee de kennis daarover te vergroten en te verspreiden aan iedereen die geïnteresseerd is. En het is een fijne organisatie om bij te werken, ik zit hier goed op mijn plek en krijg de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. 

Wat is jouw tip voor een gezonde leefstijl?
Zet altijd een fles met anderhalve liter water binnen handbereik op je bureau. Aan het einde van de dag moet de fles leeg zijn. Zo kom je aan de dagelijkse hoeveelheid water. 

Wat is jouw favoriete recept? 
Samen met mijn zoon maak ik vaak smoothies. Ik vind het altijd gezellig om met mijn zoon te experimenteren met gezonde ingrediënten voor in de smoothie. De groene smoothie met spinazie is een van mijn favorieten. Het is lekker, gezond en leuk om met kinderen te maken.