Paul Willemse

Grafisch Ontwerper

Met een gemotiveerd team van betrokken mensen werken wij aan een wereld zonder kanker. Maak kennis met Paul.

"Ik vind dat wij goede dingen doen, en dat steun ik dus graag!" 

Hoe werk jij elke dag aan een wereld zonder kanker? 
Ik ben Grafisch Ontwerper en zorg voor de toegankelijke vormgeving en presentatie van onze voorlichtingsmaterialen, nieuwsbrieven en websites. Zo zorg ik ervoor dat ons voorlichtingsmateriaal is afgestemd op de doelgroep en de juiste uitstraling heeft. 

Waarom werk je graag bij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds? 
Ik heb altijd een idealistische inslag gehad en wilde iets goeds doen met mijn expertise als Grafisch Ontwerper. Het grafisch vak draait uiteindelijk om het overbrengen van informatie, dus ik vond een perfecte match met de missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. 

Wat is jouw tip voor een gezonde leefstijl? 
Ga vaker bewegen, dan voel je je snel beter. In het begin kost het misschien wat moeite, maar blijf doorzetten. Ik heb bijvoorbeeld geen auto en doe alles te voet of met de fiets. Los van de lichamelijke voordelen is het ook beter voor je mentale gezondheid, je komt namelijk veel meer tot rust wanneer je aan het fietsen of lopen bent. 

Wat is jouw favoriete recept?
Het gerecht couscoussalade met gegrilde groente is een maaltijd die wij vaak thuis maken. In de winter doet mijn vrouw er gesneden boerenkool doorheen. In de zomer eten wij het vaak lauwwarm. In plaats van gewone couscous gebruiken wij volkorencouscous, waardoor het nog gezonder is. Erg lekker!


Lees meer over de achtergrond van Paul op LinkedIn.