Jerrel Oron

Relatiemanager

Met een gemotiveerd team van betrokken mensen werken wij aan een wereld zonder kanker. Maak kennis met Jerrel.

Jerrel Oron

"Ik wil graag zoveel mogelijk mensen bereiken met onze voorlichting en zo iets essentieels bijdragen aan een gezonde samenleving"

Hoe werk jij elke dag aan een wereld zonder kanker?
Ik ben verantwoordelijk voor het aangaan en verdiepen van de relaties met verschillende donateurs. Dit varieert van mensen die het Wereld Kanker Onderzoek Fonds in hun testament opnemen, vaste donateurs tot zakelijke partijen, zoals fondsen en bedrijven. Ik breng deze donateurs op de hoogte van alles wat wij doen en denk met ze na over hoe zij onze missie het beste kunnen steunen.

Waarom werk je graag bij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds? 
Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een gezondere wereld. In mijn omgeving heb ik gezien hoe kwetsbaar gezondheid is. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds doet onderzoek en geeft voorlichting om kanker te voorkomen. Hier een bijdrage aan te kunnen geven, geeft mij een heel goed gevoel.

Wat is jouw tip voor een gezonde leefstijl?
Het is belangrijk om te letten op je voeding, iets wat ik zelf ondervonden heb. Ik eet iedere dag minstens 2 stuks fruit en voldoende groenten. Voorheen at ik veel ongezonde dingen als chips, gevulde koeken en chocola. Toen ik hiermee ben gestopt, viel ik in een jaar tijd 10 kilo af.

Wat is jouw favoriete recept? 
Lasagne met zalm: ik houd erg van de Italiaanse keuken en dit is ook nog eens een gezonde variant. Twee vliegen in 1 klap!


Lees meer over de achtergrond van Jerrel op LinkedIn.