Aniek Aarsman

Medewerker Communicatie

Met een gemotiveerd team van betrokken mensen werken wij aan een wereld zonder kanker. Maak kennis met Aniek.

Aniek Aarsman

"Elke dag is een nieuw begin, maak er gebruik van"

Hoe werk jij elke dag aan een wereld zonder kanker?
Ik werk in de teams Gezondheidsvoorlichting en Communicatie. Wij maken voorlichtingsmaterialen over voeding en kanker, zoals brochures en nieuwsberichten. Ook denk ik na hoe wij mensen kunnen activeren naar een gezondere leefstijl om het risico op kanker te verlagen. Dit doe ik door het schrijven van heldere teksten. Verder ontwikkel ik mooie content voor social media, waarmee ik mensen kan inspireren om gezonder te leven. 

Waarom werk je graag bij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds? 
Tegenwoordig staat het internet vol met tegenstrijdige informatie over voeding en gezondheid. Weten wat wel en niet gezond is, is een belangrijke stap naar gedragsverandering. Daarom is het werk van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds zo belangrijk. Daar wil ik graag aan bijdragen. En natuurlijk is het fijn om te werken in een team met gemotiveerde, toegewijde en gezellige collega's. 

Wat is jouw tip voor een gezonde leefstijl?
Maak tijd vrij om te sporten. De tijden dat ik wil sporten blok ik als eerste in mijn agenda en daaromheen plan ik andere dingen in. Zo sla ik zelden een sportavond over, ondanks mijn drukke agenda. 

Wat is jouw favoriete recept? 
Mijn favoriete recept is springrolls van sla. Elke keer als ik springrolls eet, denk ik terug aan mijn fantastische reis in Azië. Deze springrolls zijn net even anders dan die in Azië. Maar ook erg lekker! En voor wie van koriander houdt, is het zeker een aanrader! 


Lees meer over de achtergrond van Aniek op LinkedIn.