Medewerker Service Desk

37,5 uur per week (5 dagen)

Wie zijn wij?

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds streeft naar een wereld waarin niemand een kanker krijgt die voorkomen kan worden. Wij zijn al meer dan 20 jaar in Nederland de specialist op het gebied van de preventie van kanker door middel van voeding, gewicht en lichaamsbeweging.

Wat doen wij?

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds werkt aan een wereld met minder kanker. Dit doen we door wetenschappelijk onderzoek te sturen, stimuleren en financieren, gericht op de preventie en overleving van kanker en door het geven van gezondheidsvoorlichting. Daarnaast werken wij aan meer aandacht voor kanker bij overheden en beleidsmakers. Wij geloven dat we samen kanker kunnen voorkomen. Ons werk wordt mogelijk gemaakt door steun van het Nederlandse publiek.

Wie zoeken wij?

Per direct zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor onze Service Desk. Samen met je directe collega ben je - in het hart van onze organisatie - verantwoordelijk voor o.a.: correct en kwalitatief afhandelen van inkomende telefoongesprekken, het behandelen van inkomende en uitgaande post, mutaties aanbrengen in de database, inkomende en uitgaande e-mail correspondentie verzorgen en administreren, vastleggen van gegevens en ontvangen van bezoekers. Ook worden er diverse ondersteunende werkzaamheden verricht t.b.v. de afdelingen fondsenwerving, voorlichting en communicatie.

Voel jij je prettig in een klein en professioneel team en werk je efficiënt en secuur? Ben je georganiseerd, servicegericht, sociaal? Heb je een prettige telefoonstem en heb jij affiniteit met wat wij doen? Dan moet je zeker even verder lezen!

Enkele kernkwaliteiten en vereisten:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau

  • Ervaring met telefonisch klantcontact

  • Ervaring met Word en Excel programma’s en e-mail

  • Liefst ervaren met invoer en muteren van gegevens in een database omgeving

  • Je beheerst het Nederlands perfect en liefst ook bedreven in de Engelse taal

  • Je bent flexibel, houdt van aanpakken en schiet niet snel in de stress

  • Affiniteit en ervaring met de non-profit sector is een pré

Bekijk ook het volledige informatiepakket voor deze vacature.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende functie binnen een kleine, maar groeiende, professionele organisatie met een marktconform salaris. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief met CV voor 10 februari 2017 ter attentie van Petra Vriesema naar Stichting Wereld Kanker Onderzoek Fonds, Postbus 15444, 1001 MK Amsterdam, of per email: hr-nl@wkof.nl.

Indien je binnen 14 dagen na de sluitingsdatum niets van ons hebt vernomen betekent dit dat je niet in aanmerking komt voor de functie. Wij nemen alleen contact op met kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.