Medewerker Public Affairs

37,5 uur per week (5 dagen)

Een wereld zonder kanker heeft meer dan onderzoekers nodig. Wij zoeken: een Medewerker Public Affairs die de wereld gaat veranderen. 

We zien het allemaal voor ons. Onderzoekers achter een microscoop in een lab. Of artsen in een ziekenhuis. Maar een wereld zonder kanker heeft meer dan experts in witte jassen nodig. Ook jij als Medewerker Public Affairs kan het verschil maken. Met jouw talent zorg je ervoor dat al dit levensreddend werk gedaan kan worden.

Wie zoeken wij?
Per direct zoeken wij een Medewerker Public Affairs. Een activist die blijft doorzetten totdat we onze doelen halen. Een diplomatische professional die weet in actie te komen. Een schakel die partijen verbindt om samen sneller resultaat te boeken.

Omschrijving
Je brengt de omgeving in kaart en identificeert de gebieden waar actie dringend nodig is om de kans op kanker te verkleinen. Leuk dat plannen, maar je neemt ook actie om daadwerkelijk een verschil te maken. Je zoekt samenwerkingen, je zet petities op, je overtuigt beleidsmakers…alles om gezonde keuzes in voeding en leefstijl de makkelijke keuzes te maken.

Jouw kenmerken

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur een opleiding richting communicatie of Public Affairs.
  • Je bent diplomatisch, maar activistisch wanneer gepast en nodig.
  • Je weet zowel wetenschappelijke als bestuurlijke stukken uit te pluizen.
  • Je bent een netwerker en weet de juiste contacten op het juiste moment in te zetten.

Wat krijg je voor terug?

  • Een salaris afgestemd op jouw kwaliteiten en ervaring. Zet je talent voor onderhandeling in en overtuig ons.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
  • Een uitdagende functie waarin je veel zelf gaat ontwikkelen en opzetten.
  • Heerlijk werkfruit en de beste tips voor een gezonde leefstijl.
  • Elke dag een stap dichterbij een wereld zonder kanker.

Waar ga je werken?
Je wordt deel van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds-team op ons nieuwe kantoor in Amsterdam. Een mooie locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.  

Over het Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Wij zijn al 25 jaar in Nederland de expert in voeding en leefstijl in relatie tot kanker.

De droom en ambitie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. 

Solliciteer op deze functie
Herken je jezelf in deze functie? Solliciteer dan nu! Stuur je CV en een korte motivatiebrief uiterlijk vrijdag 14 december naar werken@wkof.nl. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Voor meer informatie kun je van maandag tot en met donderdag bellen met Petra Vriesema op 020 344 95 95.

Is een gezonde omgeving je passie, en wil je kanker uit de wereld krijgen? Ga jij ervoor zorgen dat we het publiek blijven helpen de kans op kanker te verkleinen? Samen kunnen we zoveel bereiken. Solliciteer direct.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.