Medewerker Communicatie

37,5 uur per week (5 dagen)

Wie zijn wij?

De droom en ambitie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. Wij zijn al meer dan 20 jaar in Nederland de autoriteit op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en lichaamsgewicht in relatie tot kanker.

Wat doen wij?

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds werkt aan haar droom door wetenschappelijk onderzoek te sturen, stimuleren en financieren gericht op de preventie en overleving van kanker en door het geven van gezondheidsvoorlichting. Daarnaast werken wij aan meer aandacht voor kanker bij overheden en beleidsmakers. Ons werk wordt mogelijk gemaakt door steun van het Nederlandse publiek.

Wij zoeken wij

Per direct zoeken wij voor ons kantoor in Amsterdam een medewerker communicatie met ervaring en affiniteit met online communicatie. In deze uitdagende functie ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van het communicatiebeleid en draag je bij aan het uitbouwen van ons merk. Je hebt minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met relevante ervaring in een communicatie functie. Je voelt je prettig in een klein team en bent op je plek in een professionele organisatie.

Enkele kernkwaliteiten en vereisten:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands
  • Zeer goede kennis van de Engelse taal
  • Uitstekende schrijfvaardigheden voor zowel traditionele als nieuwe media
  • Ervaring met content management systemen
  • In staat om positieve publicitaire aandacht te genereren
  • Signaleert relevante ontwikkelingen in de omgeving en weet deze naar kansen te vertalen
  • In staat om in goede verstandhouding samen te werken binnen een klein team
  • Kennis van Adobe Creative Suite programma’s (Photoshop, InDesign) is een pré
  • Affiniteit met de non-profit sector, en een gezonde leefstijl, is een pré

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende functie binnen een kleine, maar groeiende, professionele organisatie. Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en een marktconform salaris.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze vacature, stuur dan je motivatiebrief en uitgebreid CV uiterlijk 29 juni 2018 t.a.v. Irene Auwen naar hr-nl@wkof.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Irene Auwen op telefoonnummer 020 344 95 95. Download ook het volledige informatiepakket in het Engels.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.