Manager Fondsenwerving

37,5 uur per week (5 dagen) - 4 dagen behoort tot de mogelijkheden

Wie zijn wij?

De droom en ambitie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. Wij zijn al meer dan 20 jaar in Nederland de autoriteit op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en lichaamsgewicht in relatie tot kanker.

Wat doen wij?

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds werkt aan haar droom door wetenschappelijk onderzoek te sturen, stimuleren en financieren gericht op de preventie en overleving van kanker en door het geven van gezondheidsvoorlichting. Daarnaast werken wij aan meer aandacht voor kanker bij overheden en beleidsmakers. Ons werk wordt mogelijk gemaakt door steun van het Nederlandse publiek.

Wie zoeken wij?

Per direct zoeken wij een Manager Fondsenwerving. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de afdeling fondsenwerving. De afdeling houdt zich bezig met de werving van giften ter realisatie van de missie van de organisatie. Je hebt minimaal aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau met brede werkervaring in marketing, sales en/of fondsenwerving. Je voelt je prettig in een klein team en bent op je plek in een professionele organisatie, waarin een beroep wordt gedaan op je creativiteit, resultaatgerichtheid, aanpakkersmentaliteit en flexibiliteit.

Enkele kernkwaliteiten en vereisten:

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en je hebt minimaal 5 jaar brede ervaring binnen een fondsenwervende of commerciële functie;
  • Aantoonbare ervaring van minimaal 3-5 jaar binnen een leidinggevende functie;
  • Je bent een resultaatgerichte professional en je ziet veel kansen en mogelijkheden om de inkomsten te vergroten voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds;
  • Je bent een gedreven sales marketeer en je ziet het als een uitdaging om het totale fondsenwervingsprogramma uit te breiden en toekomstbestendig te maken.
  • Kennis van en ervaring met acquisitie en relatiemanagement;
  • Analytisch inzicht en procesmatig sterk;
  • Communicatief sterk en adviesvaardig;
  • Je kan planningen strak managen, hebt altijd een 'plan B' paraat en je kan veel ballen tegelijk in de lucht houden.
  • Je kan donateurswervingsacties opstarten en uitvoeren (plan schrijven, implementatie en evaluatie);
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende functie binnen een groeiende, professionele organisatie. Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en een marktconform salaris. 

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze vacature, stuur dan je Engelstalige motivatiebrief en uitgebreid CV uiterlijk 19 oktober 2017 t.a.v. Irene Auwen naar hr-nl@wkof.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Irene Auwen op telefoonnummer 020 344 95 95. Download ook het volledige informatiepakket in het Engels.

Indien je binnen 14 dagen na de sluitingsdatum niets van ons hebt vernomen betekent dit dat je niet in aanmerking komt voor de functie. Wij nemen alleen contact op met kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.