Diëtist en onderzoeksmedewerker

Voor 30 uur per week (4 dagen)

(Aantal uren per week is bespreekbaar)

Een wereld zonder kanker heeft meer dan onderzoekers nodig. Wij zoeken: een enthousiaste Diëtist en onderzoeksmedewerker.

We zien het allemaal voor ons. Onderzoekers achter een microscoop in een lab. Of artsen in een ziekenhuis. Maar een wereld zonder kanker heeft meer dan experts in witte jassen nodig. Ook jij als Diëtist en onderzoeksmedewerker kan het verschil maken. Met jouw talent werk je aan minder kanker, meer kans op overleving en een betere kwaliteit van leven tijdens en na kanker.

Wie zoeken wij?
Per direct zoeken wij een Diëtist en onderzoeksmedewerker die barst van de ambitie en passie om onze doelen te halen: minder kanker, meer kans op overleving en een betere kwaliteit van leven tijdens en na kanker. Een zorgprofessional die alles uit de kast haalt om mensen te helpen bij de preventie en overleving van kanker met de beste adviezen voor gezonde voeding en leefstijl.

Omschrijving
Op onze gespecialiseerde website Voedingenkankerinfo.nl controleer je artikelen, voer je updates uit en schrijf je nieuwe inhoud op basis van wetenschappelijke artikelen. Ook beantwoord je vragen van het publiek over voeding, leefstijl en kanker. Daarnaast schrijf je artikelen voor nieuwsbrieven en vertegenwoordig je het Wereld Kanker Onderzoek Fonds tijdens bijeenkomsten, beurzen en congressen. Ook het verzorgen van presentaties voor diverse doelgroepen, o.a. patiënten en zorgverleners behoort tot je werkzaamheden. Alles wat je doet is om mensen te helpen sterkter te staan tegenover kanker, met de beste adviezen wereldwijd.

Jouw kenmerken

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding Diëtetiek met bij voorkeur praktijkervaring als diëtist op het gebied van oncologie en/of een wetenschappelijke achtergrond op het gebied van voeding.
 • Je hebt affiniteit met het vertalen van wetenschap naar praktijk.
 • Je kan uitstekend zakelijk communiceren in zowel woord als geschrift, in het Nederlands en het Engels.
 • Je neemt initiatief en bent resultaatgericht.
 • Je werkt nauwkeurig.
 • Je bent empathisch, enthousiasmerend en activerend.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een salaris afgestemd op jouw kwaliteiten en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Uitdagend werk waarmee je het beste uit jezelf kunt halen.
 • Heerlijk werkfruit.
 • Elke dag een stap dichterbij een wereld zonder kanker.

Waar ga je werken?
Je wordt deel van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds-team op ons nieuwe kantoor in Amsterdam. Een mooie locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. 

Over het Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Wij zijn al 25 jaar in Nederland de expert in voeding en leefstijl in relatie tot kanker.

De droom en ambitie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. 

Solliciteer op deze functie
Herken je jezelf in deze functie? Solliciteer dan nu! Stuur je CV en een korte motivatiebrief uiterlijk zondag 27 januari 2019 naar werken@wkof.nl. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Voor meer informatie kun je van maandag tot en met donderdag bellen met Petra Vriesema op 020 344 95 95.

Is het helpen van mensen met adviezen over voeding en leefstijl je passie? Ga jij ervoor zorgen dat we het publiek blijven helpen de kans op kanker te verkleinen? Samen kunnen we zoveel bereiken. Solliciteer direct.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.