Communicatiemedewerker

37,5 uur per week (5 dagen)

Een wereld zonder kanker heeft meer dan onderzoekers nodig. Wij zoeken: een Communicatiemedewerker die mensen in beweging krijgt. 

We zien het allemaal voor ons. Onderzoekers achter een microscoop in een lab. Of artsen in een ziekenhuis. Maar een wereld zonder kanker heeft meer dan experts in witte jassen nodig. Ook jij als inspirerende Communicatiemedewerker kan het verschil maken. Met jouw talent zorg je ervoor dat al dit levensreddend werk gedaan kan worden.

Wie zoeken wij?
Per direct zoeken wij een Communicatiemedewerker die barst van de ambitie en passie om de beste te zijn in het vak. Een communicatieheld die alles uit de kast haalt om mensen te helpen de kans op kanker te verkleinen.

Omschrijving
Je weet als geen ander hoe je effectief communiceert. Je leeft je met gemak in elke doelgroep in en past je communicatie hierop aan. Het maakt niet uit of het om print of digitale communicatie gaat, jij weet je boodschap effectief over te brengen. Op de ene dag schrijf je, op de andere geef je een presentatie. Alles om kennis te delen en mensen te motiveren in actie te komen tegen kanker.

Jouw kenmerken

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur een opleiding richting communicatie of marketingcommunicatie.
  • Schrijven is je passie en je hebt oog voor vormgeving.
  • Je kan moeilijke onderwerpen begrijpelijk en boeiend maken.
  • Je weet hoe je de pers te woord moet staan.

Wat krijg je voor terug?

  • Een salaris afgestemd op jouw kwaliteiten en ervaring. Zet je talent voor onderhandeling in en overtuig ons.
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
  • Uitdagend werk waarmee je het beste uit jezelf kan halen.
  • Heerlijk werkfruit en de beste tips voor een gezonde leefstijl.
  • Elke dag een stap dichterbij een wereld zonder kanker.

Waar ga je werken?
Je wordt deel van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds-team op ons nieuwe kantoor in Amsterdam. Een mooie locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.  

Over het Wereld Kanker Onderzoek Fonds
Wij zijn al 25 jaar in Nederland de expert in voeding en leefstijl in relatie tot kanker.

De droom en ambitie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is een wereld zonder kanker. Wij willen dat door gezonde keuzes in voeding en leefstijl minder mensen kanker krijgen, meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. 

Solliciteer op deze functie
Herken je jezelf in deze functie? Solliciteer dan nu! Stuur je CV en een korte motivatiebrief uiterlijk vrijdag 14 december naar werken@wkof.nl. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Voor meer informatie kun je van maandag tot en met donderdag bellen met Petra Vriesema op 020 344 95 95.

Is communicatie je passie, en wil je kanker uit de wereld krijgen? Ga jij ervoor zorgen dat we het publiek blijven helpen de kans op kanker te verkleinen? Samen kunnen we zoveel bereiken. Solliciteer direct.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.