Masterchef doneert prijzengeld

Medewerkers van Leica Biosystems streden tijdens een kookwedstrijd om de titel 'Masterchef'. De winnende masterchef doneerde het prijzengeld aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Leica Biosystems is een biomedisch bedrijf dat apparatuur ontwikkelt voor de diagnose van kanker. Tijdens de kookwedstrijd werd er door de medewerkers van Leica Biosystems hard gestreden om de titel 'Masterchef'. Monica Tukaric won deze titel en koos, samen met haar team, ervoor om het prijzengeld van $5.000 te doneren aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. 

Monica Tukaric, Customer care specialist: “De missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds gaat samen met de missie van Leica”.

Nadia Ameyah, directeur van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds, verwelkomde Monica en collega's van Leica Biosystems op ons kantoor om de mooie gift in ontvangst te nemen. 

Waar gebeurt er met de donatie?
Met het prijzengeld steunt Leica Biosystems op een bijzondere manier onderzoek en voorlichting op het gebied van voeding en leefstijl in relatie tot kanker. Hartelijk dank Leica Biosystems voor jullie donatie!

Een wereld zonder kanker, daar kun je als bedrijf ook aan bijdragen. Met onze bedrijfsvrienden werken wij samen aan onze missie.