Aangepaste dienstverlening

Wij helpen je graag, met een aangepaste dienstverlening vanwege maatregelen om verspreiding van corona tegen te gaan.

Wij leven op dit moment in hele uitdagende tijden. Het coronavirus en de maatregelen om de verspreiding ervan te beperken hebben ons dagelijks leven plotseling ingrijpend veranderd.
 
Als een gezondheidsfonds gespecialiseerd in kankerpreventie, weet het Wereld Kanker Onderzoek Fonds hoe belangrijk het is om in actie te komen om ziektes te voorkomen. Zeker als het om een ziekte gaat waar nog geen medicijn of vaccin tegen is.
 
De veiligheid van onze collega’s en relaties zoals onze onderzoekers, zorgprofessionals en donateurs is van groot belang. Zo volgen wij de richtlijnen van het RIVM en doen wij ons best om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de laatste stand van zaken.

Aangepaste dienstverlening
Vanwege de landelijke maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, passen we onze dienstverlening aan. Momenteel is het niet mogelijk om je telefonisch te woord te staan. 

Uiteraard blijven wij ons inzetten voor onze missie. Wij helpen je graag bij al jouw vragen per e-mail: informatie@wkof.nl. Je kunt ook antwoord op veelgestelde vragen lezen op onze website www.wkof.nl/vragen. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Vragen over voeding, leefstijl en kanker
Al je vragen over voeding, leefstijl en kanker kun je zoals gebruikelijk naar ons sturen via vragen@wkof.nl. Wij zijn er voor je.

Veel dank voor jouw begrip en medewerking.