Voor wie draag jij?

Iedereen kent wel iemand die door kanker is geraakt. Misschien ben je het zelf, misschien is het iemand die dichtbij je staat.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal als het om kanker gaat. Lees hier waarom en voor wie zij op Wereld Kanker Dag ons paarse lintje met de betekenis Kanker draag je niet alleen zullen dragen.

Heb je ook een persoonlijk verhaal dat je met ons wilt delen? Stuur je foto en verhaal naar informatie@wkof.nl. Wij plaatsen het op onze website.

"Kanker raakt de hele familie. Zo heeft de diagnose darmkanker bij mijn moeder grote impact op ons allemaal gehad. Gelukkig is ze van kanker hersteld, maar we leven allemaal nog met de impact ervan. Ik draag het lintje als symbool van steun aan iedereen die kanker van dichtbij kent."

Nadia

"Ook in mijn omgeving zie ik de enorme impact die kanker heeft. Om te laten zien dat het mij ook raakt, draag ik het lintje."

Wim

"In 2008 ben ik mijn moeder helaas verloren aan huidkanker. Op deze manier wil ik mijn steun betuigen aan iedereen die op één of andere manier met deze verschrikkelijke ziekte te maken heeft gekregen, want kanker draag je inderdaad niet alleen."

Jeffrey

"Omdat zoveel mensen in Nederland te maken krijgen met kanker wil ik op deze dag laten zien dat ik al deze mensen een warm hart toe draag."

Laurens