Nieuws over leven met kanker

Met deze online nieuwsbrief helpt het Wereld Kanker Onderzoek Fonds iedereen die geraakt is door kanker bij al hun vragen over voeding en leefstijl.

Kanker raakt ons allemaal
Meer dan 800.000 mensen in Nederland leven met de gevolgen van de diagnose kanker. Dat is nog zonder de naasten zoals partners, kinderen, ouders en vrienden mee te tellen.

Er zijn zoveel vragen over voeding en leefstijl tijdens en na kanker. Wat kunnen we doen om de kans op herstel te vergroten? Hoe kan de kwaliteit van leven beter worden? En hoe kun je de kans verkleinen om opnieuw kanker te krijgen? Dat zijn enkele voorbeelden.

Betrouwbare informatie en adviezen
Als je op internet zoekt vind je veel informatie over voeding en kanker. Helaas is niet betrouwbaar en staat er veel onzin online. Wij helpen je de informatie te vinden die je nodig hebt en waarop je kan vertrouwen.

Nieuws over leven met kanker
Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onderzoek naar voeding, leefstijl en kanker. Ook geven we hiermee antwoord op veelvoorkomende vragen en adviezen bij veelvoorkomende klachten gerelateerd aan voeding en leefstijl. Daarnaast brengen we nieuwe voorlichtingsmaterialen onder je aandacht. De nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken.

Voor wie is deze nieuwsbrief?
'Nieuws over leven met kanker' is voor iedereen die te maken heeft met kanker waaronder: mensen die zelf de diagnose kanker hebben gehad, hun naasten en zorgprofessionals.

Door het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring.