Vis en vlees

Rosbief

Rosbief met een bloemkool-mierikswortelkorst

Rosbief blijft ook garen tijdens het rusten. Dus zelfs wanneer het vlees er een beetje roze uitziet als je het uit de oven haalt, zal het tegen de tijd dat je het serveert perfect zijn gegaard.

Garnalencocktail

Garnalencocktail met zelfgemaakte saus

Deze garnalencocktail is een ideaal voorafje!

Griekse burger

Kipburger met tzatziki

Deze burger, op basis van kipgehakt, is heerlijk met de tzatziki en frisse salade!

Thaise curry met kip en aubergine

Thaise curry met kip en aubergine

De smaakmakers citroengras en kokosmelk geven een heerlijke smaak. Wist je dat de onderste delen van de citroengrasstengels de meeste smaak hebben?

Ratatouille

Courgette en paprika ratatouille met witvis

Ratatouille is een smaakvol stoofgerecht met verschillende soorten groenten en verse kruiden. De kruiden in het recept geven een heerlijke smaak.

Sushi bowl

Sushi bowl met zalm en avocado

Bent u een liefhebber van sushi? Dan zal deze sushi bowl bij u ook in de smaak vallen! De sushi bowl heeft een heerlijke frisse smaak door de bloedsinaasappel. Dit is een variant op de bekende oranje sinaasappel.

Gegrilde zalm en courgette

Gegrilde zalm en courgette

Vis bevat van nature eiwit en vet, twee stoffen die onmisbaar zijn voor je lichaam. De visvetzuren (omega-3 vetzuren) zijn voordelig voor onze gezondheid. Zalm behoort tot de vette vissoorten.

Roergebakken pangasius

Roergebakken pangasius met sperziebonen

Pangasius is een vis met een neutrale smaak en kun je makkelijk combineren met andere ingrediënten.

Mango kip

Mango kip

Makkelijk en gezond Aziatisch recept. De mango geeft het gerecht een heerlijke zoete smaak.

Kip met pasta

Kip Cacciatore met tagliatelle

Deze Italiaanse klassieker van kip met tomaten, champignons, kruiden en pasta is eenvoudig te bereiden. Zeer geschikt om je restjes groenten op te maken.