Mexicaanse bonenschotel

Benodigdheden

  • 1 eetlepel olie
  • 400 gram roerbak groentemix
  • 1 zakje kruidenmix voor roerbakgroenten Mexicaans
  • 1 blik tomatenblokjes in tomatensap
  • 1 blikje kidneybonen
  • 1 klein blikje maïs
  • 4 eetlepels geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de groentemix enkele minuten op een hoog vuur. 
  2. Strooi de kruidenmix over de groenten. Voeg de tomatenblokjes toe en stoof dit 5 minuten. 
  3. Laat het blikje kidneybonen en het blikje maïs uitlekken. Roer de bonen en de maïs door de groenten en verwarm dit nog 5 minuten. 
  4. Serveer de kaas er apart bij. 

Lekker als vegetarische vulling van wraps!
Bron: GroentenFruit Bureau