Voor professionals

Voor professionals in voeding en gezondheid hebben we speciale voorlichtingsmaterialen ontwikkeld die je kunnen helpen in je dagelijks werk met cliënten.

We zijn momenteel bezig met een grote herziening van onze voorlichtingsmaterialen. Veel publicaties zijn daarom niet leverbaar, maar alleen te downloaden.

Model_sticker.jpg

Sticker model Hoe verklein ik mijn kans op kanker?

Sticker met ons nieuwe voorlichtingsmodel om mensen snel een eenvoudig te laten zien wat ze kunnen doen om hun kans op kanker te verkleinen. Bestel nu om uit te delen aan je cliënten.

 
Model_Tentcard.jpg

Baliedisplay met ons model Hoe verklein ik mijn kans op kanker?

Kleine display met ons nieuwe voorlichtingsmodel om mensen snel een eenvoudig te laten zien wat ze kunnen doen om hun kans op kanker te verkleinen. Bestel deze display en zet hem op een zichtbare plek in je praktijk of wachtruimte.

 

Hoeveel suiker zit er in?Poster Hoeveel suiker zit er in?

Op deze poster zie je in een oogopslag hoeveel suikerklontjes bepaalde drankjes bevatten.

 
 
 
Minder vlees, volop genieten

Poster Minder vlees, volop genieten

Teveel rood vlees verhoogt de kans op darmkanker. Op deze poster zie je hoe je gemakkelijk in een week onder de 500 gram rood vlees kunt blijven

 
 
Minder calorieen

Poster Minder calorieën, volop genieten

Op deze poster zie je hoe je met gezondere keuzes de hele dag door minder calorieën binnen kunt krijgen.

 
 
 

GroenteproefkaartGroenteproefkaart

Stimuleer kinderen op een speelse wijze meer groente te eten met deze leuke groenteproefkaart! Voor elke keer proeven mag een sticker geplakt worden.

 
 

poster verklein uw kans op borstkankerInformatieblad Vezels en kankerpreventie

Vezelrijke voeding verlaagt het risico op darmkanker. Lees meer over dit verband. Het informatieblad bevat tevens een handig overzicht met de meest vezelrijke producten.

 
Informatieblad-Onderzoek-cover

Informatieblad Meer weten over onderzoek

Lees meer over de verschillende soorten wetenschappelijk onderzoek en op basis waarvan wij onze conslusies trekken en aanbevelingen opstellen.

 
poster verklein uw kans op borstkanker

Informatieblad Het bewijs: vlees en kanker

Ontdek hoe sterk het bewijs is over het verband tussen rood en bewerkt vlees en kanker.

I
Visitekaartje_Voedingenkankerinfo.jpg

Visitekaartje Voedingenkankerinfo.nl

Op Voedingenkankerinfo.nl beantwoorden we vragen over voeding rondom en na de behandeling van kanker. Bestel visitekaartjes om je cliënten te wijzen op deze praktische website.

 
Flyer_Voedingenkankerinfo.jpg

Flyer Voedingenkankerinfo.nl (A5)

Moet ik supplementen nemen tijdens de behandeling van kanker? Wat kan ik doen als ik moe ben? Antwoord op deze en veel meer vragen vind je op Voedingenkankerinfo.nl. Bestel flyers om neer te leggen in je praktijkruimte.

Tijdelijk niet leverbaar!
 

 

Magazine Samen

 

Magazine Samen – blad over kankerpreventie

Magazine voor algemeen publiek met praktische informatie en tips over kankerpreventie. Bestel het magazine en je ontvangt elk kwartaal maximaal vijf exemplaren van de nieuwste editie voor in je wachtruimte.