Voor professionals

Voor professionals in voeding, lichaamsbeweging, lichaamsgewicht en gezondheid hebben wij speciale voorlichtingsmaterialen die je kunnen helpen in je dagelijks werk.

Banner.jpg

Smaak poster

Met de Smaak poster kan eenvoudig uitleg worden gegeven over de verschillende soorten smaakveranderingen die bij kanker kunnen optreden en kunnen voorbeelden van eenvoudige adviezen worden gegeven. Geschikt voor in de praktijkruimte of wachtkamer. 

 Download

 

Zakkaartje.jpg

Smaak Kompas 

Het Smaak Kompas sluit aan op de poster en geeft bij de verschillende smaakveranderingen een beperkt aantal praktische adviezen waarmee patiënten thuis aan de slag kunnen. 

Tijdelijk niet beschikbaar

 

 
 
Zakkaartje.jpg

Pull-up banner Voedingenkankerinfo.nl

Bestel gratis de pull-up banner van onze website Voedingenkankerinfo.nl. Deze is geschikt om in de wachtkamer te plaatsen. Let op: de levering van de banner kan langer duren dan de levering van onze overige materialen. Het uitgerolde formaat van de pull-up banner is 200 x 85 cm.

 

 

 

Zakkaartje.jpg

Zakkaartje

Ken jij ons zakkaartje al? Op de ene kant staan de aanbevelingen voor een gezonde voeding en leefstijl en op de andere kant een advieswijzer. Handig om zelf te gebruiken!

 

 

 

Model_sticker.jpg

Sticker voorlichtingsmodel Hoe verklein ik mijn kans op kanker?

Sticker met ons nieuwe voorlichtingsmodel met stoplichtkleuren om mensen snel en eenvoudig te laten zien wat ze kunnen doen om hun kans op kanker te verkleinen. Bestel nu om uit te delen aan je cliënten.

 
Model_Tentcard.jpg

Baliedisplay voorlichtingsmodel Hoe verklein ik mijn kans op kanker?

Kleine baliedisplay met ons nieuwe voorlichtingsmodel om mensen snel en eenvoudig te laten zien wat ze kunnen doen om hun kans op kanker te verkleinen. Bestel deze display en zet hem op een zichtbare plek in je praktijk of wachtruimte.

 

Hoeveel suiker zit er in?Poster Hoeveel suiker zit er in?

Op deze poster zie je in een oogopslag hoeveel suikerklontjes bepaalde drankjes bevatten.

 
 
 
Minder vlees, volop genieten

Poster Minder vlees, volop genieten

Te veel rood vlees verhoogt de kans op darmkanker. Op deze poster zie je hoe je gemakkelijk in een week onder de 500 gram rood vlees kunt blijven.

 
 
Minder calorieen

Poster Minder calorieën, volop genieten

Op deze poster zie je hoe je met gezondere keuzes de hele dag door minder calorieën binnen kunt krijgen.

 
 

GroenteproefkaartGroenteproefkaart

Stimuleer kinderen op een speelse wijze meer groente te eten met onze leuke Groenteproefkaart! Voor elke keer proeven mag een sticker geplakt worden.

Tijdelijk niet beschikbaar!

 
 
 

poster verklein uw kans op borstkankerInformatieblad Vezels en kankerpreventie

Vezelrijke voeding verkleint de kans op darmkanker. Lees meer over hierover. Het informatieblad bevat ook een handig overzicht met de meest vezelrijke producten.

 
Informatieblad-Onderzoek-cover

Informatieblad Meer weten over onderzoek

Lees meer over de verschillende soorten wetenschappelijk onderzoek en op basis waarvan wij onze conslusies trekken en aanbevelingen opstellen.

 
poster verklein uw kans op borstkanker

Informatieblad Het bewijs: vlees en kanker

Ontdek hoe sterk het bewijs is voor het verband tussen rood en bewerkt vlees en kanker.

 
Visitekaartje_Voedingenkankerinfo.jpg

Visitekaartje Voedingenkankerinfo.nl

Op onze website Voedingenkankerinfo.nl beantwoorden we vragen over voeding rondom en na de behandeling van kanker. Bestel visitekaartjes om je cliënten te wijzen op deze praktische website, nu met antwoorden op ruim 150 vragen!

 
Magazine Samen

Magazine Samen – hét magazine over voeding, leefstijl en kanker

Al 25 jaar hét magazine met praktische informatie en tips over kankerpreventie. Bestel het magazine en je ontvangt elk kwartaal maximaal vijf exemplaren van de nieuwste editie voor in je wachtruimte.