Online nieuwsbrieven

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds heeft 3 online nieuwsbrieven vol met praktische tips en informatie over onderzoek, acties en recepten. Je kunt je voor een of meerdere nieuwsbrieven aanmelden.

Met de online nieuwsbrieven van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, krijg je praktische tips en lees je inspirerende interviews. Lees hieronder meer over de 3 online nieuwsbrieven waaruit je kan kiezen en meld je gemakkelijk aan.

Nieuws over voeding, leefstijl en kanker
Met deze wekelijkse nieuwsbrief ben je altijd up to date van de laatste ontwikkelingen en krijg je praktische tips en recepten.

Lees meer

Nu beschikbaar! Nieuws over leven met kanker
In deze nieuwsbrief die elke 2 weken verschijnt, lees je praktische adviezen over voeding en leefstijl na de diagnose kanker. Alle adviezen zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek en de praktijkervaring van experts.

Lees meer

Nieuws voor professionals
Deze nieuwsbrief is speciaal voor zorgprofessionals! Elke maand lees je over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, interviews met vakgenoten en evenementen. Ook kun je gratis voorlichtingsmaterialen bestellen voor in je praktijk of informatiecentrum.

Lees meer