Kom zelf ook in actie tegen kanker

Wist je dat er allerlei manieren mogelijk zijn waarop je onze missie kunt steunen? Zo is het onder andere mogelijk om een inzamelingsactie op Facebiook te doen!

Ook is het mogelijk om zelf een actie te starten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verkopen van (gezonde, zelfgemaakte) koekjes of een veiling van spulletjes die je niet meer gebruikt. De opbrengst (of een deel hiervan) kun je aan ons doneren.

Daarnaast kun je een collectebus van ons ontvangen, zodat je deze kunt neerzetten om donaties in te zamelen tijdens een buurtfeest of een andere gelegenheid.

Op www.inactiegenkanker.nl kun je gemakkelijk een eigen actie starten of de acties van andere mensen steunen. Denk aan een sportief evenement zoals een hardloopwedstrijd. Neem zelf een kijkje.

Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan het starten van een inzamelingsactie op Facebook. Hierbij vraag je jouw vrienden op Facebook om een kleine donatie rondom jouw verjaardag.

Wil je meer informatie over één of meer van deze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Wij helpen je graag persoonlijk. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 020 344 9595 of door ons een e-mail te sturen.

Hartelijk dank voor het in actie komen tegen kanker!