Vragenlijst over voeding, leefstijl en kanker

Heb jij onze vragenlijst ontvangen? Doe dan mee!

Wij zijn erg benieuwd naar de eet- en leefgewoonten van mensen in Nederland. Daarom sturen wij een aantal keer per jaar een vragenlijst over voeding en leefstijl. Met de informatie uit de vragenlijst kunnen wij onze voorlichting afstemmen op wat mensen nodig hebben om de kans op kanker te verkleinen.

We kunnen helaas niet iedereen in Nederland een vragenlijst toesturen. Heb jij onze vragenlijst thuis ontvangen? Doe dan ook mee en help ons onze voorlichting steeds beter te maken.

Heb jij de vragenlijst ontvangen, en heb je vragen daarover? Neem contact met ons op via informatie@wkof.nl of 020 344 9595. Kijk ook naar de antwoorden op veelgestelde vragen. Wij informeren je graag.

Waarom is onze voorlichting belangrijk?

Kanker is de belangrijkste doodsoorzaak in Nederland. Één op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met kanker. Maar gelukkig is er ook een positieve boodschap: kanker kan voor een groot deel voorkomen worden.

Ongeveer 40% van de gevallen van kanker kan voorkomen worden. Gezond eten, meer bewegen en gezond gewicht behouden zijn - op niet roken na - de belangrijkste manieren om je kans op kanker te verkleinen.

Onze aanbevellingen voor het verkleinen van de kans op kanker zijn gebaseerd op het grootste onderzoek ooit naar voeding, leefstijl en kanker.

Steun ons werk

Er is meer onderzoek nodig om kanker steeds beter te begrijpen. De uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek vertalen wij naar gezondheidsvoorlichting om mensen te helpen de kans op kanker te verkleinen. Hiervoor hebben wij je steun nodig.

Steun ons vandaag nog. Alvast hartelijk dank!