NN Marathon Rotterdam 2019

Helden gezocht voor de marathon

Ren jij op 7 april 2019 de 1/4 of hele marathon tijdens de 39ste editie van de NN Marathon Rotterdam? Dan kun je samen met het Wereld Kanker Onderzoek Fonds je inzetten voor een toekomst met minder kanker. Maak je deelname aan dit bijzondere evenement nog specialer door je run te laten sponsoren voor meer onderzoek naar en voorlichting over kankerpreventie.

Hoe kun jij bijdragen?

Ga de uitdaging aan en zamel minimaal een bedrag van € 150,- aan sponsorgeld in. Wij staan je bij met tips en advies zodat jouw sponsoractie een succes wordt. Koop je startbewijs op de website van de NN Marathon Rotterdam en start je actie voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds op inactietegenkanker.nl.

Nadia Ameyah, directeur van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds: “Met steun van de lopers kunnen wij verder werken aan onze belangrijke missie: een wereld waarin niemand een kanker krijgt die te voorkomen is. Wij zijn alle lopers al bij voorbaat zeer dankbaar dat zij zich willen inzetten voor onze stichting. Met hun bijdrage kunnen wij meer wetenschappelijk onderzoek en gezondheidsvoorlichting mogelijk maken.’’